«Nordic» lanseres på norsk!

Fredag 14. september kommer Trine Frank Påskesen til Oslo for å lansere den norske utgaven av strikkeboken Nordic : Nordisk strikk. Lanseringen foregår på Norli Universitetsgaten kl. 16.00, hvor oversetter og strikkeentusiast Ann Helen Brendehaug møter Påskesen til samtale. Det vil være mulig å se strikkeprøver av oppskriftene i boken, samt få boken signert. Lenke til facebookarrangement her.
<!--break-->
Dagen etter, lørdag 15. September, gjester Trine «Strikkehælj i Elverum». Hun presenterer Nordic på Rådhusplassen i Elverum kl. 12.30. Også her vil det være mulig å få boken signert. Lenke til facebookarrangement her.

Klokken 16.00 samme dag er Trine tilbake i Oslo og holder workshop om strikking med perler hos Fru Kvist Bok&Glede i anledning Oslo Strikkefest!

 

Møt opp og få inspirasjon til strikkehøsten i helga!

 


 

Trine Frank Påskesen designer strikkeoppskrifter for barn og voksne som Knit by TrineP og har sin egen nettbutikk www.knitbytrinep.dk. I Nordic er det samlet 21 oppskrifter for barn i alderen 0–6 år. Plaggene er inspirerte av nordisk barnemote og er enkle i snittet, med vakre, gjennomarbeidede detaljer. I boken presenteres ulike strikketeknikker, blant annet strikk med perler og smock-mønster. Den skal dermed gi utfordringer til både uerfarne og erfarne strikkere.

Noen av modellene fra boken henger allerede til utstilling hos Norli Universitetsgaten. Gå forbi og ta en titt!